Doç. Dr. Ramazan Yıldırım Tunus’ta

SETA tarafından Tunus’ta düzenlenen “Türkiye-Kuzey Afrika Karşılıklı İş Birliği İmkanları ve Gelecek Perspektifi” konulu panelde Türkiye’nin Kuzey Afrika ile ilişkilerinin mevcut hali ve geleceği tartışıldı. Moderatörlüğünü fakültemiz Kelam Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Ramazan Yıldırım’ın yaptığı panelde Tunus Dışişleri eski bakanı ve Centre for Strategic and Diplomatic Studies’in (CSDS) Başkanı Refik b. Abdüsselam’ın yanı sıra Türkiye’nin Libya Özel Temsilcisi Prof. Dr. Emrullah İşler, SETA Başkanı Prof. Dr. Burhanettin Duran ve Sabah Gazetesi köşe yazarı Doç. Dr. Fahrettin Altun konuşmacı olarak katıldı. Toplantıda Türkiye’de ve bölgede yaşanan son olaylar çerçevesinde Fetullahçı terör örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi hakkında bilgi verildi, karşılıklı işbirliği imkânları ele alındı. İlgili haber için ayrıca tıklayınız.
25 Kasım 2016