Arap Dili ve Belağatı Ana Bilim Dalı

Prof. Dr. Abdurrahman ÖZDEMİR (Ana Bilim Dalı Başkanı) Prof. Dr. Adem YERİNDE Yrd. Doç. Dr. Musa ALAK Yrd. Doç. Dr. Muhammet GÜNAYDIN Yard. Doç. Dr. Dursun Ali TÜRKMEN Yrd. Doç. Dr. Selahattin BAYRAM Yrd. Doç. Dr. Cemal Abdullah AYDIN Yrd.Doç.Dr. Hatice ARSLAN SÖZÜDOĞRU Yard. Doç. Dr. Sultan Şimşek Öğr. Gör. Ahmet AYDIN Öğr. Gör. Dr. İbrahim Abdurrahman ABDÜLAZİZ Öğr. Gör.Huda Subhı Mohammad JAMEL Öğr. Gör.Dr.  Ziyad Aziz ALRAWASHDEH Öğr. Gör. Mustafa YAVUZ Okt. Monzer SHEİKH HASAN Öğr.Gör.  Khadeejeh Ahmad Suleiman ALRAWASHDEH Öğr. Gör. Mohammad Sheikh KASSEM Öğr.Gör. Ahmad ABDULKADER Okt. Muhsin ÖZALPDEMİR Okt. Yavuz KAMADAN Arş. Gör. Alaaddin GÜNAY Arş. Gör. Dr. Nilüfer KALKAN YORULMAZ Arş. Gör. Yasin DURSUN (ÖYP) Arş. Gör. Yusuf SELLER (ÖYP) Arş. Gör. Muhammed Yasir İNCE (ÖYP)
06 Şubat 2012