I. İslam Hukuku Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu 24-25 Ekim Tarihlerinde Gerçekleştirildi

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Anabilim Dalının tertip ettiği I. İslam Hukuku Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu 24-25 Ekim tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Kongre Merkezinde gerçekleşti.

İki gün süren ve "Siyaset ve Fıkıh", "Fıkıh Usulü", "Fakihler ve Meseleler", "Fıkıh ve Biyoetik", "Gıda-Kozmetik ve Fıkıh", "Fıkıh ve Osmanlı Uygulaması" ve "Erken Dönem Fıkıh Tarihi" oturumlarıyla yapılan I. İslam Hukuku Lisansüstü Öğrenci Sempozyumu yoğun bir katılımla oldukça başarılı geçti. Kimya ve Gıda Mühendisliği, İlahiyat, Tıp, Hukuk, İktisat ve Siyaset Bilimi gibi değişik branşlardan lisansüstü öğrencilerin katıldığı sempozyumda İslam Hukukunun değişik meseleleri detaylı bir şekilde tartışıldı.