İLİTAM Programı Kayıtları Hakkında

DGS sınavı ile Fakültemiz İLİTAM Programına kayıtlar ÖSYM’nin ilan ettiği üzere 8-12 Eylül tarihleri arasında İlahiyat Fakültesinde yapılacaktır. İnternet üzerinden ön kayıtlar da aynı tarihlerde yapılacak olup ön kayıt kılavuzu İstanbul Üniversitesi ana sayfasında yer alan 2014-2015 Yeni Kayıt Kılavuzunda yer almaktadır. Kayıtlar öğrencinin kendisi veya resmi vekili aracılığı ile yapılacaktır.

DGS İLE KAYIT İÇİN;

1) DGS Sonuç Belgesi (internet çıktısı sınav sonucu ile kayıt yapılacaktır)

2) Lise Diplomasının aslı

3) Önlisans Diplomasının aslı (Henüz düzenlenmemiş ise geçici mezuniyet belgesi aslı)

4) Onaylı Transkript (Mezun olduğunuz açık öğretim bürosundan alınacaktır)

5) Onaylı Ders içerikleri (Mezun olduğunuz açık öğretim bürosundan alınacaktır)

6) Nüfus Cüzdanının önlü-arkalı fotokopisi (T.C. Kimlik Numarası beyanı için)

7) Askerlik Durum Belgesi

8) İkamet Adresi Beyanı (Formuna yeni kayıt kılavuzundan ulaşabilirsiniz)

9) 8 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf (Fotoğraflar son 6 ay içinde, önden, öğrenciyi kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır. Fotoğraflarınızın arkasına adınızı-soyadınızı ve öğrenci numaranızı yazmayı unutmayınız)

Eksik belge ile kesinlikle kayıt yapılmaz. Belirlenen tarihler arasında kesin kaydını yaptırmayan adaylar herhangi bir hak iddia edemezler.