İngilizce İlahiyat Malezyalı Öğrencilere Ev Sahipliği Yaptı

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İngilizce İlahiyat bölümünün ilk kulübü olan TTA(Theological Thinking Association) 17 Şubat Çarşamba günü Universiti Sains Islam Malaysia(USIM) üniversitesinden gelen Malezyalı öğrencileri ağırladı. Sabah 09.00da 'Müslüman Gençlik ve Teknoloji ' konulu bir panel ile başlayan programda yapılan bilgi alışverişinin yanı sıra kültürel bir etkileşim de gerçekleşti. Program, gezi rehberliğini İngilizce ilahiyat bölümü öğrencilerinin üstlendiği cami ve vakıf ziyaretleriyle devam etti. Gün boyunca Süleymaniye Camii, Şehzade Camii, Sultan Ahmet Camii, Ensar Vakfı ve İstanbul Sultan Ahmet Vakfı(İSVA) gezildi ve tanıtıldı. İstanbul Sultan Ahmet Vakfında akşam yemeğiyle son bulan programda, Malezyalı misafirlerimize İstanbul Üniversitesi ve öğrencileri tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi.

DSCF2679 DSC_0583 DSC_0672