İÜ Kariyer Merkezi'nden Son Sınıf Öğrencilerine "Özgeçmiş Hazırlama ve Mülakat Teknikleri"Eğitimi!

İş hayatındaki ilk basamak; etkili ve mantıklı bir özgeçmiş hazırlamak, bunun arkasından gelecek mülakat sınavı hakkında bilgi sahibi olmak ve bu sınavın ipuçlarını bilmektir.Mezuniyetlerine bir adım kalmış ve iş görüşmesine giderken "özgeçmişimi nasıl hazırlamalıyım, mülakat sınavında nelere hazırlanmalıyım"diyen öğrencilerimiz için İstanbul Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezinde ücretsiz olarak verilen "Özgeçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri"eğitimini merkezimiz bu kez de Fakülte bazında düzenlemek istemektedir.Yaklaşık bir buçuk saat sürecek olan bu eğitim son sınıf öğrencilerimize, fakıültelerin taleplerine göre ya fakülte bazında ya da bölüm bazında verilecektir.İlgilenen Fakültelerimizin İÜ kariyer merkezi ile iletişime geçmeleri rica olunur.

İletişim için: Merkez sekreteryası-11690(dahili)