KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ OLARAK ÇALIŞMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLER

2016-2017 Eğitim-Öğretim dönemi içerisinde ‘’ Kısmi Zamanlı Öğrenci (KZÖ) ‘’ olarak çalışmak isteyen öğrencilerimizin başvuruları, Kısmi Zamanlı Öğrenci Seçim Komisyonunca değerlendirilmiş olup, KZÖ olarak çalışmaya hak kazanan öğrencilerin isimleri ekte liste halinde sunulmuştur.

Listede asil olarak belirtilen öğrencilerimizin, kesin kayıtlarının gerçekleştirilebilmesi için aşağıda belirtilen belge ve formlarla 05.10.2016 ile 12.10.2016 tarihleri arasında Rehberlik Danışmanlık ve Sosyal Destek Birimi Merkez Ofisi’ne (Beyazıt) bizzat gitmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerimizin, formları ilan üzerinden indirerek edinmeleri ve formları doldurmuş olarak evrak teslimine gelmeleri beklenmektedir. Formlar doldurulurken, öğrencilerin çalışmaya hak kazandıkları birimi doğru ve ayrıntılı yazmaları önemlidir. Çalışacakları Birim, ekteki dosya içerisinde isimlerinin yazılı olduğu birimdir, öğrenim gördükleri fakülte adı değildir. (Örn: Edebiyat Fakültesi-Tarih Bölümü, Fen Fakültesi-Bilgisayar Laboratuvarı, İTF Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü-Kan Merkezi vb.)

Kısmi Zamanlı Öğrenci Olarak Çalışmaya Hak Kazanan Öğrencilerden İstenecek Belgeler (İlgili formlara http://sks.istanbul.edu.tr/?p=14050 linkinden ulaşabilirsiniz)

Kısmi Zamanlı Öğrenci Çalıştırma Sözleşmesi  (Tarih Kısımları Boş Bırakılacak)

SGK İlişik Taahhütnamesi (Tarih Kısımları Boş Bırakılacak)

Nüfus cüzdanı fotokopisi,

Yeni tarihli öğrenci belgesi (Disiplin Cezası almadığına dair not düşülmüş olacak.)

Bir adet fotoğraf,

Halk Bankası Beyazıt Şubesine ait banka hesabının IBAN Numarası’nı gösteren dökümü
SGK Aile Sağlık Yardımı Sorgulama Belgesi (Provizyon Sorgulama Belgesi)
(Fatih SGK’dan veya e-devlet üzerinden alınabilir. SGK’dan evrakın temini sırasında “provizyon sorgulama” diye belirtilmesi yeterlidir. E-devlet üzerinden alabilmek için ise sitenin arama motoruna “provizyon” yazılması halinde ilgili belge temin edilebilir.)

Asil Liste

18. Abdulkadir Baykal
19. Meryem Torun
20. Meryem Yıldırım