Medeniyetimizin Dili Hat ve Ebru Konferansı

12.03.2013 tarihinde fakültemizin İrfan Kulübü organizasyonu tarafından konferans salonunda Hat ve Ebru sanatlarının tanıtım toplantısı yeni dekanımız Mürteza BEDİR bey'in katılımıyla gerçekleştirildi.Program İrfan Kulübü başkanı Sami Şekeroğlu sunuculuğunda, kulüb danışman hocası Abdullah Emin ÇİMEN hocamızın Kur'an tilaveti ve selamlama konuşmasıyla başladı.Dekanımız Mürteza BEDİR'in açış konuşmasını yapması sonrası, kendisine hattat İzzet ELİTAŞ'ın ismine yazdığı bir hat tablosu takdim edildi. Akabinde "Hat bir Medeniyet Çizgisi" adlı belgesel izletildi.Hattat İzzet ELİTAŞ'ın "Hat sanatı ve Ebru sanatı'nın incelikleri" adlı sunumundan sonra öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi ve program nihayete erdi.Program sonrası Fakülte girişinde hat sanatçısı İzzet ELİTAŞ ve Sümeyye Elitaş hat ve ebru  sanatının canlı sunumunu icra ettiler. Ve bu sanatlarımıza ait tablolar fakülte girişinde segilenerek öğrencilerin ziyaretine açıldı.