Tefsir Anabilim Dalı Piknik Etkinliği‏

İstanbul Ünv. İlahiyat Fak. Tefsir Anabilim Dalı 1. Dostlar Pikniği
----------------------------------------------------------------------------------

Anabilim dalımızın öğretim üyelerinin, araştırma görevlilerinin ve yüksek lisans/doktora öğrecilerinin katılımlarıyla organize edilen bu piknik, gerek öğretim elemanı gerekse öğrenci sıfatıyla anabilim dalımıza mensup tüm üyeler arasındaki dayanışma rûhunu ayakta tutmak, alana dâir güncel aktiviteleri ve ilmî gelişmeleri paylaşmak, muhtelif etkinlikleri planlama ve hayata geçirmeye yönelik kararlar alma maksadıyla 6 Haziran 2015 Cumartesi günü İstanbul/Beykoz sırtlarındaki Çavuşpaşa'da gerçekleştirilmiştir.

Pikniğimiz, kahvaltı ile başladı. Ardından hocalarımız, kendilerine ve alanın duâyen kalemlerine dâir anılarını paylaştılar. Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Zekeriya GÜLER, bu kaynaşma etkinliklerinin düzenlenmesinde Tefsir Anabilim Dalı'nın güzel bir örneklik teşkil ettiğini, bu etkinliklerin genişletilerek bölümün diğer anabilim dalları arasında da gerçekleştirilmesi gerektiğini ifade ettiler. Tefsir Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Yaşar DÜZENLİ ise anabilim dalımızın örneklik oluşturması noktasında her türlü maddî ve mânevî desteği yapmaya her dâim açık olduklarını belirttiler.

Akabinde hocalar ve öğrenciler arasında spor aktiviteleri yapıldı. Spor aktivitelerinin nihayetinde bu etkinliğimiz, mangal, çay faslı ve anı fotoğraflarının çekilmesiyle sona ermiştir.
Arş. Gör. Sabri BERBER
İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı