İstanbul İlahiyat Mezunları ve Mensupları Derneği (İLMENDER) İftarı

İstanbul İlahiyat Mezunları ve Mensupları Derneği 18 haziran 2016 Cumartesi günü fakültede verdiği iftarla açılışını gerçekleştirdi.

300 mezunun  ve fakülte hocalarımızın katılımıyla gerçekleşen iftar, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından 2016 mezunlarından Mine Gül, derneğin kuruluş amacına dikkati çeken konuşmasında, böylesine köklü bir fakültenin mezunlar derneğini kurmanın öneminden bahsederek, "İlmender ismiyle kurduğumuz bu derneğimizin sizlere en önemli vaadi, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek olacaktır. Bizler aktif bir dernek olmayı taahhüd ediyoruz. İşte bu sebepten öncelikle sizlerin derneğimize üye olmanızı istiyoruz. Bu süreçte bizleri özellikle teşvik eden, bizleri cesaretlendiren sayın dekanımız Prof. Dr. Mürteza Bedir’e çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu esnada aynı cesaretlendirme değerli hocalarımız tarafından da yapıldı, onlara da ayrı ayrı teşekkür ediyoruz." dedi. Sonrasında iftara katılan değerli hocalarımızdan ve mezunlardan dileyenler konuşma yaptılar. İftar programı mezunlarla beraber çekilen toplu fotoğrafla son buldu.